Hebt u "moeilijke " voeten?

Die zijn hier aan het juiste adres

Medisch Pedicure Didam is goed uitgerust om voeten te handelen die bestempeld worden als risicovoet door een onderliggende aandoening als bijvoorbeeld reuma, vaatlijden, diabetes, kanker, spasmen en parkinson. Soms indiceer ik voeten op leeftijd ook als risicovoet doordat de huid heel kwetsbaar is. Naast het behandelingen van de risicovoet heeft Medisch Pedicure Didam uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van nagelregulatie en -reparatie, anti-druk technieken en orthesiologie. Daarmee worden de behandelmogelijkheden van complexere voet- en nagelproblematieken aanzienlijk vergroot.

Jeannet Schuurman is specialist op het gebied van ingroeiende nagels. “Met de nieuwste (nagelbeugel) technieken help ik u van de pijn af. Het kan echt, ook al heeft u al heel lang last van pijnlijke tenen. Ik kan u van harte de behandeltrajecten aanbevelen, in een vooraf bepaalde tijd een zo goed mogelijk eindresultaat neerzetten. Daar ga ik voor! U weet vooraf waar u aan toe bent en hoeveel de behandeling u gaat kosten. U bent verzekerd van maatwerk, de beste oplossing voor uw probleem.”

Is een medische voetzorg anders
dan een normale behandeling?

In principe niet. Ik behandel net als bij gewone voetzorg alle voorkomende voetproblemen, maar ik ben wel extra alert op klachten die horen bij onderliggende aandoeningen. Aanvullende voetonderzoeken om een volledig beeld te krijgen van de behandeling die de voeten nodig hebben kan onderdeel van de behandeling zijn. Sommige zorgverzekeringen vergoeden een behandeling van een risicovoet als u bent doorverwezen door uw huisarts. Informeren bij uw zorgverzekering kan dus zinvol zijn.

Bent u via de podotherapeut onder behandeling van de medisch pedicure dan gelden voor u andere tarieven. Naast medisch noodzakelijke voetzorg bestaat een behandeling ook uit handelingen die vallen buiten de vergoedingen uit de basisverzekering. Er wordt onderscheid gemaakt tussen zorg en verzorging. Daarvoor betaalt u een eigen bijdrage. U kunt denken aan bijvoorbeeld het knippen van gezonde nagels en het verwijderen van eelt dat geen risico geeft op wonden.

Ik werk samen met Podotherapie Achterhoek, Podotherapie Wender en Podotherapie Serrée. 

 

en afspraak te maken.

Wie ben ik?

Jeannet Schuurman

Medisch Pedicure specialist
in ingroeiende nagels
Lees meer

Contact

0316-294021

Privacy Policy
Neem contact op

Op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief

Schrijf u hier in

Blog

Wat u altijd al wilde weten over voeten

Lees meer

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplicht


( dd / mm )