Medische/ complexe voetzorg

Medisch Pedicure Didam is goed uitgerust om voeten te handelen die bestempeld worden als risicovoet door een onderliggende aandoening als bijvoorbeeld reuma, vaatlijden, diabetes, kanker, spasmen en parkinson. Soms indiceer ik voeten op leeftijd ook als risicovoet doordat de huid heel kwetsbaar is. Naast het behandelingen van de risicovoet heeft Medisch Pedicure Didam uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van nagelregulatie en -reparatie, anti-druk technieken en orthesiologie. Daarmee worden de behandelmogelijkheden van complexere voet- en nagelproblematieken aanzienlijk vergroot.

Jeannet Schuurman is specialist op het gebied van ingroeiende nagels. “Met de nieuwste (nagelbeugel) technieken help ik u van de pijn af. Het kan echt, ook al heeft u al heel lang last van pijnlijke tenen. Ik kan u van harte de behandeltrajecten aanbevelen, in een vooraf bepaalde tijd een zo goed mogelijk eindresultaat neerzetten. Daar ga ik voor! U weet vooraf waar u aan toe bent en hoeveel de behandeling u gaat kosten. U bent verzekerd van maatwerk, de beste oplossing voor uw probleem.”

Is een medische voetzorg anders
dan een normale behandeling?

In principe niet. Ik behandel net als bij gewone voetzorg alle voorkomende voetproblemen, maar ik ben wel extra alert op klachten die horen bij onderliggende aandoeningen. Aanvullende voetonderzoeken om een volledig beeld te krijgen van de behandeling die de voeten nodig hebben kan onderdeel van de behandeling zijn.

Verzekerde voetzorg

Sommige zorgverzekeringen vergoeden een behandeling van een risicovoet als u bent doorverwezen door uw huisarts. Informeren bij uw zorgverzekering kan dus zinvol zijn.

Bent u via de podotherapeut doorverwezen naar Medisch Pedicure Didam? Voor u gelden andere tarieven.  Een voetbehandeling bestaat voor een gedeelte uit medisch noodzakelijke voetzorg en extra aanvullende handelingen. Er wordt onderscheid gemaakt tussen zorg en verzorging. De medisch noodzakelijke voetzorg wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Voor de aanvullende verzorging betaalt u een eigen bijdrage. U kunt dan denken aan het knippen van gezonde nagels of het verwijderen van eelt dat geen risico op wonden geeft. 

Medisch Pedicure Didam werkt samen met Podotherapie Achterhoek, Podotherapie Serrée en Podotherapie Wender.  

Wie ben ik?

Jeannet Schuurman

Medisch Pedicure specialist
in ingroeiende nagels
Lees meer

Contact

0316-294021

Privacy Policy
Neem contact op

Op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief

Schrijf u hier in

Blog

Wat u altijd al wilde weten over voeten

Lees meer

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplicht


( dd / mm )