U wilt van uw schimmelnagel af?

De PACT-Therapie pakt ze grondig aan

De bekendste vormen van schimmels aan de voeten zijn voetschimmel( ook wel zwemmerseczeem genoemd) en schimmelnagels, in de volksmond ook wel kalknagels genoemd. Het is een lastige kwaal die moeilijk te bestrijden is. 

Schimmelnagels kenmerken zich door een gele/bruine, soms ook gewoon witte verkleuring van de nagelplaat. In sommige gevallen is de nagel enorm verdikt en kan drukklachten geven. Bij Medisch Pedicure Didam wordt de nagel dunner gefreesd en worden de zieke gedeeltes van de nagel zoveel mogelijk weggehaald. Met diverse anti-schimmel producten kunt u thuis aan de slag om de schimmel te bestrijden. Wilt u het echt succesvol aanpakken dan kan ik u de PACT Therapie van harte aan bevelen. 

De PACT Schimmelnagel Therapie is een nieuwe methode voor de behandeling van schimmelnagels die nagenoeg 100% schimmeldodend is. PACT behandelingen zijn zeer doeltreffend, pijnloos en zonder bijwerkingen. Radicale zuurstof is het wondermiddel. Deze stof is in staat om de celwand van een schimmel te beschadigen zonder gezond weefsel aan te tasten. Zonder intacte celwand kan een schimmel niet overleven. Dit het begin van het herstel van een schimmelnagel. Door een lichtgevoelige kleurstofgel aan te brengen op te nagel en vervolgens een speciale PACT-lamp met rood LED licht (geen laser!) op de nagel te plaatsen ontstaat deze radicale zuurstof. 

DE PACT Therapie behandeling bestaat uit 4 à 5 behandelingen, waarvan de eerste drie plaatsvinden in de eerste 10 dagen na de start van het behandeltraject. Dan volgt er nog een behandeling na zes weken (gerekend vanaf de start) en indien nodig nogmaals een behandeling na acht weken. Na een half jaar check ik de voortgang van de therapie en het effect van de thuisproducten. Want ook voor deze therapie geldt dat het heel belangrijk is om thuis ook de schimmel te bestrijden om herbesmetting te voorkomen. Daarnaast zet ik producten in om de nagelgroei te stimuleren en de structuur van de nagel te verbeteren om zo uiteindelijk tot het best mogelijke resultaat te komen.

Deze intensieve, maar zeer effectieve therapie van 6 maanden wordt u aangeboden in de vorm van een behandeltraject. Dit PACT Therapie behandeltraject omvat:

  • Een 1e consult (€ 93) inclusief testen* of er sprake is van een schimmel 
  • De PACT-behandelingen, 4 à 5 
  • Nazorg
  • Starterspakket voor thuis met 4 producten van hoge werkzame kwaliteit

* blijkt bij de intake dat de aangedane nagels geen schimmelnagels zijn, dan stopt hier het traject en betaalt u alleen de kosten van het 1e consult. Is er wel sprake van een schimmel dan krijgt u een prijsopgave en kunt u besluiten om door te gaan met het tweede gedeelte van het behandeltraject. 

De kosten van het tweede gedeelte van het traject zijn afhankelijk van het aantal aangedane nagels en de mate waarin ze zijn aangedaan. Ik geef u graag een indicatie van de kosten, maar de voor u geldende tarieven voor een optimaal eindresultaat ontvangt u na de intake. De behandeling van één nagel kost € 41,50 per maand gedurende zes maanden. Voor twee nagels betaalt u € 65 per maand gedurende zes maanden. Het starterspakket kost € 65

Voor een optimale combinatie van zorg en verzorging raad ik u aan om naast het PACT Therapie behandeltraject te kiezen voor een aanvullend pakket voor de gewone voetzorg gedurende de duur van de PACT Therapie met als pluspunt  een unieke verlenging van de nazorg voor 6 maanden, in totaal dus één jaar. 

Wilt u graag weer mooie, toonbare teennagels en eindelijk die schimmel eens echt aanpakken? Dan kunt u nu heel eenvoudig de eerste stap zetten door een
afspraak te maken voor een intake.

Wie ben ik?

Jeannet Schuurman

Medisch Pedicure specialist
in ingroeiende nagels
Lees meer

Contact

0316-294021

Privacy Policy
Neem contact op

Op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief

Schrijf u hier in

Blog

Wat u altijd al wilde weten over voeten

Lees meer

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* verplicht


( dd / mm )